Чай, як відомо, є корисним напоєм. Однак завдяки добавкам з ягід, листя і лікарських трав його можна зробити ще кориснішим. Мабуть, найпопулярнішою добавкою в чай є м'ята. Додаючи в чай листя м'яти або меліси, можна пом'якшити смак і отримати відмінний охолоджуючий напій, що допомагає перенести спеку.
І, звичайно, не можна пройти повз таких добавок в традиційний чай, як лимон, мед, апельсинові кірки, аніс, жасмин. Кожна з них збагачує смак, доповнює вітамінами і корисними властивостями.
Tea is known to be a good drink. However, thanks to the addition of berries, leaves and medicinal herbs, it can be even more useful. Adding to the tea leaves peppermint or melissa, you can soften the taste and get an excellent cooling drink, which helps to transfer heat. And, of course, you can not walk past such additives in traditional tea, such as lemon, honey, orange peel, anise, jasmine. Each of them enriches taste, supplements vitamins and useful properties.
Різьблення ложок завершення.
Carving spoons of completion.
Ложечки до чаю, різьблення по дереву, верба. 2018.
Spoons for tea, carvings for wood, willow.
Мирного Вам чаювання!
Peaceful for you tea!